tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kiirettä pitää :)

Viime viikko meni ma-to Lahdessa työkoulutuksessa. Markus oli pentujen kanssa yksin ja hienosti niillä oli mennyt! Ja hui, kuinka paljon pennut kasvaa neljän päivän aikana!!! Ne oli ihan eri näköisiäkin, kun tulin kotiin.

Pennut täyttivät viikonloppuna 5viikkoa ja täällä on alettu touhuumaan sitä sun tätä.  Pannat on ollut jo kaulassa, ja voi mikä kutitus niistä tuli :D
Pihalla käydään joka ruokailun jälkeen kakkilla, paitsi iltaruuan jälkeen on vielä liian kylmä ulkoilla. Serkkuni Ellu kävi katsomassa pentuja 2-vuotiaiden kaksospoikien ja jo isomman Justuksen kanssa. Oltiin pihalla ja pennut ei kyllä lapsistakaan hätkähtänyt. Ellu otti myös Sakemanni uroksensa ja Parson tyttösensä pentuja katsomaan, uudet tuttavuudet oli kivoja kamuja :)
Täällä on kuvia pentujen ensimmäisestä ulkoilusta.

Eilen autoiltiin ekan kerran. Laitoin pennut Markuksen autoon ja ajoin Eurajoelle appiukon luo, missä Markus oli puuhommissa. Vikisivät noin 3min ja nukahtivat, perille kun päästiin, niin pennut nukkui autossa varmaan tunnin vielä ja sitten herättyään pääsivät uudelle pihalle. On ne kyllä niin reippaita otuksia, olen kyllä niin tyytyväinen tähänkin pentueeseen! Lähtivät heti häntä tötteröllä haistelemaan uusia hajuja ja pussailemaan uusia ihmisiä. Pissat tehtiin ulos, hiukan riehuttiin ja siirryttiin sisälle. Sisällä sama meno jatkui, syötiin vähän toisten villapaitaa yms, ja sitten viimein väsy koitti! Laitettiin pennut nyt mun autoon häkkiin, sinne ne simahti heti ja kotona taas vauhti päällä :)

Vieraita on käynyt todella paljon! Iso kiitos kaikille meidän pentuja sosialistaneille :) Kaikki pennut ovat myös nähneet tulevat omistajansa jo, tyytyväisiä ovat olleet puolin ja toisin. Haleyn tuleva omistaja Noora, on ollut ihan korvaamaton apu pentujen hoidossa! Ollaan Markuksen kanssa päästy jopa viihteelle, kun Noora on ruokkinut pennut ja pitänyt seuraa :D

Eilen oli sitten sirutus. Kaverini Marjo (Nexocan SportDog) kävi taas pennut siruttamassa. Yksi pentu kiljui hiukan, mutta muuten oli kyllä hiljaisempia mitä A-pennut oli ;) Tosin sirutus tapahtui kesken unien... Pennut on nyt sitten rekattu ja alla pentujen tietoja, sekä 5 viikkois kuvat.

Something Like Black Jack "BJ"
(pentunimi Luke)
Tricolor, uros
omistaja: Heidi Jaakkola, Turku


Something Like Braveheart "Coco"
(pentunimi Jay)
Mustavalkoinen, uros
omistaja: Aino Savolainen, Jyväskylä


Something Like Brainstorm "Roni"
(pentunimi Cam)
mustavalkoinen, Uros
omistaja: Anne Mönttinen, Siilijärvi


Something Like Bling Bling "Nella"
(pentunimi Haley)
mustavalkoinen, Narttu
omistaja: Noora Mantere, Rauma


Something Like Big Love "Kuura"
(pentunimi Alex)
mustavalkoinen, Narttu
omistaja: Heli Räsäsen, Rauma & Janika Karenmaa, Rauma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti