tiistai 14. helmikuuta 2012

6 viikkoa täynnä

Se olis 3 viikkoa laskettuunaikaan :) Tosin täytyy muistaa, että A-pennut syntyi jo vuorokaudella 57, joten siihen olisi 2 viikkoa.
Rouva paisuu tasaisesti, taas oli tullut viikossa 800g painoa. Yhteensä tähän mennessä on tullut 2,5kg.
Liinu syö jo 3 kertaa päivässä, ja se syö kotiruokaa, niinkuin muutkin koiramme. Pennut tulee myös kasvamaan kotiruualla. Lumin (SL Against All Odds) toinen omistaja Tiina, on koirien ravitsemusterapeutti ja on tehnyt koirilleni ruokavaliot yksilöllisesti kaikille. Liinu syö tällä hetkellä 3,5dl puuroa(sis.kasvikset), 4,5dl lihaa ja yhden kanamunan päivässä, erikseen 1dl piimään ja 0,5dl raejuustoa. Ravintolisinä saa maitohappobakteeria, B-vitamiinia, kalaöljyä ja Osteomax-K:ta. Lihoista Liinu syö sika-nauta jauhelihaa, kalkkunan jauhelihaa, 2 kertaa viikossa naudan maksaa ja kerran viikossa naudan mahaa.
Joka arkiaamu käydään hihnalenkillä ja viikonloppuisin on käyty metsässä. Liinu ei enää suostu leikkimään Rossin kanssa ollenkaan, sen verran rajut leikit on pojalla. Muutenkin rouvan vauhti on jo enimmäkseen ravi, muutaman laukkapyrähdyksen saattaa joskus tehdä ;)
Alla taas kuvat mammasta tiineysviikolla 6.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti